22 Mart 2016 Salı

Facebook Yorum Botu (Mobil Pc Farketmez)

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kolayca yapabileceğiniz otomatik yorum sistemini göstereceğim.

İlk önce bot365.top sitemize giriyoruz site yabancı bir sitedir ama siz yazdıklarımı okursanız nasıl yapacağınızı anlarsınız.

Siteye girdikten sonra lay token yazan yere basıyoruz yeni bir sayfa açılcaktır bu sayfada facebook a giriş yeri çıkacaktır hesabımızı giriyoruz eğer zaten girmişseniz izin isteyecektir izini kabul ediyoruz.(hesabınıza birşey olmaz sadece beğeni ve yorum atabilmek için sistemin bu izni alması gerekiyor) Gerekli izni verdikten sonra hızlıca https://www.facebook.com/connect/login_success.html#access_token= ile başlayan url mizi kopyalıyoruz bir süre sonra bu url hemen gider hızlıca kopyalamaya çalışın kopyalayamadıysaniz yine aynı yerden bir daha deneyebilirsiniz.
Aldığımız url yi Press full token yazan yere yapıştırıp Setup But ! tuşuna basıp giriş yapıyoruz.Ve resimdeki yerleri istediğimiz gibi ayarlıyoruz.

.
Botu kapatmak istersek aynı şekilde giriş yapıp enable yi disable yaparsanız bot kapanır.

İSTEK GELİRSE BEĞENİ BOTUDA PAYLAŞILACAKTIR


Yazar

4 yorum:

  1. Beğeni botu ve arkadaş kasma{takipçi} istiyoruz 👍

    YanıtlaSil
  2. Beğeni botu ve arkadaş kasma{takipçi} istiyoruz 👍

    YanıtlaSil
  3. Reis bot365 degusti mi boyle bi sayfa acilmiyo sadece begeni yapiyo yorum yapmiyo

    YanıtlaSil
  4. Facebook Paylaşımı Yorumlara Kapatma – Nasıl Yapılır?
    https://www.dogushan.com/facebook-paylasimi-yorumlara-kapatma-nasil-yapilir/
    Özellikle geniş arkadaş çevresine sahip olan Facebook kullanıcıları tarafında sürekli bir ihtiyaç haline gelen paylaşımı yorumlara kapatma işlemi, paylaşımlara gelen aşırı yorumları önlemek için Facebook tarafınca sunulmuş olan bir ayrıcalık hizmetidir. Anlamlı ve o anki ruh halini yansıtan bir yazı paylaşım kişi, arkadaş ya da farklı kişilerce saçma ya da gereksiz yorumlara maruz kalabilmektedir. Bu durumun önüne geçmek isteyen kullanıcılar, özel yöntemler sayesinde yorum yapılabilme özelliğini ortadan kaldırmaktadır. Ancak söz konusu olan yöntemin kullanılabilmesi için bazı işlemlerin yapılması gerekmektedir.

    YanıtlaSil